5/5 - (2 votes)

Hvis du er flyttet til et nyt land som du nu ønsker at kalde hjem, så skal du igennem en indfødsretsprøve. Afhængigt af landet, kan det være en noget langsommelig proces og prøver er ofte svære. Her kommer du 4 lande med nogle af verdens hårdeste indfødsretsprøver:

 

  • Norge

Hvis du har forelsket dig i det bjergede landskab og syngende sprog, skal du igennem en hårdrejsende test! Er du mellem 18 og 55 år skal du bestå en lang og svær test som foregår på Norsk. Hvert spørgsmål er vurderet til at kræve 50 timers træning!

 

  • Østrig

For at blive Østriger skal du udover at udvise en positiv attitude overfor republikken, kunne tale tysk, samt have en indgående viden til demokratiet. Derudover indeholder deres indfødsretstest spørgsmål om omhandler alt fra nutidige begivenheder til vilkårlige historiske begivenheder.

 

  • Island

For at flytte til dette storslåede landskab, skal du have boet der i syv år. Derudover skal du have referencer fra to islændinge, samt tage en test på islandsk som indeholder både sprogforståelse, skriftlighed og historisk kendskab til landet.

 

  • Spanien

En del af Spaniens indfødsretsprøve er et interview med en dommer, som vil bedømme dine sprogkundskaber. Derudover vil du blive spurgt om vilkårlige spørgsmål omhandlende Spaniens lange historie, så den er svær at forberede sig til.

(Visited 78 times, 1 visits today)