5/5 - (1 vote)

Der er en vis portion sandhed i ordsproget: ”Eksamen er de velforberedtes fest”, men ligegyldigt hvor velforberedt du er, så er en indfødsretsprøve bare nervepirrende! Heldigvis er der nogle måder hvorpå, du kan sørge for ikke at blive for stresset og nervøs på dagen. Vi har samlet de 4 vigtigste ting du skal gøre dagen før din indfødsretsprøve, så du kan skabe de bedste forudsætninger for dig selv og gøre prøven til en fest.

 

  • Pak aftenen før.

Skriv en liste over alle de ting du skal have med og pak dem aftenen. Så undgår du stress på dagen og du undgår at glemme noget.  

 

  • Søvn, søvn, søvn.

Ja, det lyder kliché, men det er sandt. Søvn er alfa omega! Når du skal holde hovedet koldt og hjernen skarp, så skal du helst have mellem 7-9 timers søvn dagen før din prøve.

 

  • Spis morgenmad

Når hjernen skal arbejde på højtryk er det vigtigt med en god og solid morgenmad. Gerne noget som arbejder længe i kroppen og holder dig mæt. Det kan være bananer, havregryn eller mørkt brød med kerner.

 

  • Tag hjemmefra i god tid.

Der er intet værre end at skulle stresse før en eksamen. Planlæg at være der mindst 30 minutter før, så du kan slappe af og ikke kommer for sent, hvis nu noget skulle blive aflyst på vejen.

(Visited 16 times, 1 visits today)