5/5 - (1 vote)

Der er mange nye informationer du skal lære, når du forbereder dig til at tage din indfødsretsprøve. Derfor giver vi dig her 5 tips til, hvordan du booster din hukommelse og maksimere udbyttet af din forberedelse.

 

Vitaminer

Det er vigtigt at hjernen har den rigtige ”benzin”, når den skal huske. Derfor kan du med fordel tage ekstra C-vitamin, da det er påvist at det har en god effekt på hukommelsen.

 

statsborgerskabsprøve

Motion

Motion holder hele systemet i gang, også din hjerne. Det øger blodgennemstrømning og hjælper samtidigt din opmærksomhed og indlæringsevne.

 

Søvn

Det er vigtigt at du får rigeligt med søvn, så din hjerne har mulighed for at slappe af og lagrer al den information, den har fået mens du har læst til din indfødsretsprøve.

 

Spis rigtigt

Det du spiser – eller ikke spiser – påvirker din hukommelse. Spis masser af grønsager (broccoli, selleri og valnødder og rigtig gode) og sundt fedt, men undgå raffineret sukker.

 

Stop med at multitaske

Det med, at kvinder kan multitaske, passer ikke når vi faktisk vil lære noget. Så sørg for at læse når du læser. Sæt telefonen på flyfunktion og tag dig din tid til at koncentrere dig. For nogen hjælper det med afslappet musik i baggrunden.

 

Bestå indfødsretsprøven uden stress og tidsspild (Superpakke 2018)

 

(Visited 16 times, 1 visits today)