3.5/5 - (11 votes)

Står du og skal op til indfødsretsprøven? Så har du nok allerede styr på de 40 spørgsmål, eller i hvert fald de 32 af dem – som jo skal være rigtige. En anden ting er, hvad du kan gøre, inden du bruger 45 minutter i et af test lokalerne.


Danish_citizenship_testAlle tankerne går på indfødsretsprøven. Den 28. november 2018 klokken 13:00 er dagen. Dagen hvor den næste indfødsretsprøve finder sted.

Alle tilmeldinger er nu lukkede og man kunne forestille sig at alle tilmeldte – i hvert fald størstedelen af dem – går med hovedet i blød. Der er blevet terpet tidligere indfødsretsprøver, læst materiale og historie, alt for at forberede sig bedst muligt til den næste prøve. Prøven man vil bestå.

Prøven

Du har terpet alt tidligere materiale, som er blevet offentliggjort, du har læst op på alt Danmarks historie og du har været igennem alle anbefalede bøger – alt sammen for at blive klar til den næste indfødsretsprøve.

Dog går du måske stadig med en følelse af uro i maven, en hjerne der kører rundt, fingre der ryster og ben, der ikke kan holdes i ro.

De 3 tips er:

Vand, kaffe og ikke mindst og vigtigst af alt: søvn. Det er en god idé at drikke rigeligt med vand op til indfødsretsprøven. Det er bevist, at vand modvirker træthed og giver en følelse af at være veloplagt. Vand kan hjælpe mod hovedpine, noget man let kan få op til en prøve, hvor man har haft hjernen i blød. Det anbefales, at man drikker 2 liter vand om dagen. En anden god idé er at drikke kaffe. Koffeinen i en kop kaffe give en opkvikkende effekt, som vil gøre gavn, inden man går ind og bruger sine 45 minutter på indfødsretsprøven. Sidst og ikke mindst er der søvnen. Søvn spiller en utrolig vigtig rolle i evnen til at huske og en veludhvilet krop og hjerne gør også, at man bliver bedre til at løse problemer, man bliver mere kreativ og effektiv – og bedst af alt, man laver ikke dumme fejl, fordi man er træt og i søvnunderskud. Så når alle træningerne er terpet igennem, så husk de 3 tips: Vand, kaffe og en god nats søvn.

 

(Visited 1.989 times, 1 visits today)